Κύριε σε ποιον να πάμε; Εσύ έχεις λόγια αιώνιας ζωής (Ιω 6,68)

Αναγνώσματα της Καθολικής ΕκκλησίαςΕγγραφή για Δωρεάν Αναγνώσματα της Καθολικής Εκκλησίας


επαναλάβετε την εισαγωγή του E-mail σας

 

Ποιοι είμαστε;

Το «evangelizo.org» είναι μια υπηρεσία που παρέχονται από την διεθνή ένωση Evangelizo. Το Evangelizo είναι μια ομάδα από κοσμικούς ιερείς, μοναχοί και μοναχές και λαϊκούς που ανήκουν σε ποικίλες κοινότητες και πνευματικές κατευθύνσεις της Καθολικής Εκκλησίας. Η αποστολή είναι να διαδοθεί το ευαγγελικό λόγο της Εκκλησίας σε όλες τις ζωντανές γλώσσες σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου, και να αναπτυχθούν τεχνικά μέσα για το σκοπό αυτό. Η Ελληνική υποσέλιδα «Ευαγγέλιο κάθε μέρα» (12η γλώσσα του evangelizo.org) ξεκίνησε την ημέρα της μεγάλης εορτής της Πεντηκοστής 2012 από έναν λαϊκό και έναν ιερομόναχο της Τήνου και έναν ιερέα της Σύρου.

Προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία χωρίς την οικονομική υποστήριξη κάθε είδους, εκτός από τις γενναιόδωρες δωρεές των συνδρομητών μας (βλέπε "Υποστήριξη").

Επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ
Το Ευαγγέλιο κάθε μέρα και η Καθολική Εκκλησία
Μας γράφει ο Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, Σεβασμιότατος π. Νικόλαος

(kamipai@cathecclesia.gr)
27/04/2013Αγαπητέ Bernhard, 

Θέλω να σε συγχαρώ και να συγχαρώ και όλους τους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα τον π. Δημήτριο Δαλέζιο, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εξασφάλιση του Λόγου του Θεού και στην ελληνική γλώσσα, μέσα από την ιστοσελίδα evangelizo.
Είναι μια μεγάλη προσφορά προς όσους επιθυμούν να έχουν κάθε ημέρα το Λόγο του Θεού στο σπίτι τους και με ηλεκτρονική μορφή.
Γνωρίζω ότι χρειάζεται αρκετή εργασία για να εξασφαλίζεται κάθε ημέρα αυτή η προσφορά σας. Να είστε βέβαιοι ότι επιτελείτε μια όμορφη και σημαντική αποστολή, διότι με τον τρόπο αυτό συμβάλετε στη διάδοση του Λόγου του Θεού που είναι η πηγή της ζωής και της ευτυχίας μας.
Συνεχίστε αυτή την προσφορά σας προς όλους μας και να είστε βέβαιοι πως εκτός από τα θερμά συγχαρητήρια που σας στέλνω έχετε και την ευλογία του Θεού.

Με πολλή εν Χριστώ αγάπη


+Νικόλαος, Αρχιεπίσκοπος 
2011

2006


Ευαγγέλιο κάθε μέρα έλαβε την υποστήριξη του Ιωάννη Π. Foley, Πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Κοινωνικές Επικοινωνίες, Mgr Raymond L. BURKE της Saint Louis, Επισκοπική Ένωση για τη γαλλόφωνη Λειτουργία (AELF)...

2012


Η ελληνική έκδοση του Ευαγγέλιο κάθε μέρα έχει την υποστήριξη του Γραμματέα της Σύνοδο των Επισκόπων σεβ. Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου.
 
©Evangelizo.org 2001-2017