Κύριε σε ποιον να πάμε; Εσύ έχεις λόγια αιώνιας ζωής (Ιω 6,68)

Αναγνώσματα της Καθολικής ΕκκλησίαςΕγγραφή για Δωρεάν Αναγνώσματα της Καθολικής Εκκλησίας


επαναλάβετε την εισαγωγή του E-mail σας

 

Τι είδους υπηρεσίες προσφέρουμε;

Το Ευαγγέλιο κάθε μέρα σας παρέχει δωρεάν στο E-mail σας, το κείμενο του Ευαγγελίου της ημέρας ή των εορτών, σύμφωνα με το εορτολόγιο της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος.Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία προσφέρεται σύμφωνα με τα ημερολόγια των παρακάτω ιεροτελεστίες: τις τακτικές και έκτακτες μορφές του ρωμαϊκό τελετουργικό, μαρωνιτών, βυζαντινών, αρμενικών και αμβροσιανή λειτουργική.

Το Ευαγγέλιο κάθε μέρα είναι εφοδιασμένο με ένα σύντομο σχολιασμό επιλεγεί από τα πνευματικά συγγράμματα των Πατέρων και τους αγίους της Εκκλησίας.

Δεν ζητάμε το όνομα ή τη διεύθυνσή σας. Το E-mail σας είναι το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε για να σας στείλουμε κάθε μέρα ένα απόσπασμα του Ευαγγέλιο. Είμαστε δεσμευμένοι στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής σας και δεν θα χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό. Σας εγγυόμαστε ότι δεν θα λάβετε κάποιο μήνυμα που δεν θα έχει άμεση σχέση με την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, είτε κάνοντας κλικ στο "Τροποποίηση συνδρομή σας" στο κάτω μέρος του E-mail μας, ή "Τροποποίηση συνδρομή σας" στην ιστοσελίδα μας.

Δεν ζητάμε ποτέ όνομα ή διεύθυνσή σας. Το E-mail σας είναι το μόνο που είναι απαραίτητο για μας να σας στείλουμε την καθημερινή ανάγνωση του Ευαγγελίου.

Είμαστε δεσμευμένοι στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής σας και δεν θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για οποιαδήποτε εμπορικό σκοπό. Επίσης εγγυόμαστε ότι δεν θα λάβετε κάποιο μήνυμα που δεν θα έχουν άμεση σχέση με την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.
Μπορείτε να ακυρώστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή είτε κάνοντας κλικ στο Τροποποίηση της συνδρομής στο κάτω μέρος του Ευαγγέλιο κάθε μέρα στο Ε-mail σας, ή  Τροποποίηση της συνδρομήςσε αυτή την ιστοσελίδα.

Πώς να διαμορφώσετε το Ε-mail του Ευαγγέλιο κάθε μέρα

Όταν αρχικά εγγραφείτε ή κάθε φορά που κάνετε κλικ στο Τροποποίηση της συνδρομής στο κάτω μέρος του Ε-mail από Ευαγγέλιο κάθε μέρα, ή σε αυτή την ιστοσελίδα, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε διάφορες παραμέτρους, όπως: ο τίτλος του E-mail ( π.χ.: Αναγνώσματα, σχόλιο, βιβλικές περικοπές, και άλλα), το μορφότυπο (HTML ή κειμένου) και η επιλογή της γλώσσας.

Μπορείτε (μελλοντικά) επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τον Άγιο της ημέρας.

Σε περίπτωση παρατεταμένης απουσίας, μπορείτε να αναστείλει τη συνδρομή σας, χωρίς να την ακυρώσετε.

Εμφάνιση των αναγνώσεων και του Άγιο της ημέρας στο δικτυακό σας τόπο με το Ευαγγέλιο κάθε μέρα

κάντε κλικ εδώ.   
©Evangelizo.org 2001-2017